top of page
Ezelbezoek


Wil je onze ezels bezoeken dan kan dat. Tijdens een bezoek aan onze ezels kunnen ze geknuffeld worden hier genieten de ezels heel erg van, ze zijn dol op aandacht.
Naast het aaien en knuffelen hebben de ezels de gave om je tot rust te laten komen en gewoon te genieten van het moment.
Je vergeet de tijd en bent een met de ezels en hun omgeving. Op deze manier kun je ervaren wat ezels in korte tijd voor elkaar kunnen krijgen.

Laat je verrassen door de ezels en wat zij voor jullie kunnen betekenen.Vooraf willen wij graag weten wanneer en met hoeveel mensen jullie op bezoek komen zodat wij voldoende tijd kunnen vrij maken. Ook geven wij informatie over de geldende huishoudelijke regels. Bel of mail ons van te voren.
 
Er zal alti
jd iemand van ons aanwezig om te zorgen dat alles goed verloopt en om te helpen. Tijdens jou/ jullie bezoek geven wij informatie over de ezels en kunnen dan ook uw eventuele vragen beantwoorden. 

Volwassenen €15 p/p 
Kinderen tot 12jaar €7,50 p/p 
Kinderen altijd onder begeleiding 


Tijdsduur ca. 1uur
Tijdens een ezelbezoek staat er koffie of thee klaar.

Het is niet toegestaan om samen met honden onze ezels te bezoeken. Ezels kunnen agressief reageren op de aanwezigheid van honden.
Tijdens het bezoeken aan de ezels is het dragen van stevig schoeisel verplicht en kleding welke vies mag worden. 
de wurft ezel_edited.jpg
bottom of page