29 september:

Amy en Adivi hebben een nieuwe vriendin! Sinds 16 september 2021 is Cigroneta door ons opgehaald bij Fuives om samen met Amy en Adivi te genieten van het mooie Nederland. Ze heeft een eigen stal en nu bijna 2 weken later zijn ze al goed aan elkaar gewend.

3 juli

Na een grondige opknapbeurt de Kapschuur helemaal in stijl opgeleverd.

                

2021

6 aug:

De ezels staan sinds 6 augustus niet meer de hele dag buiten, in verband met een langdurige hittegolf. Ze gaan vroeg naar buiten en rond het middaguur gaan ze de stal in. Zodra de temperatuur weer onder de 30 graden zakt gaan ze weer naar buiten. Zodra het donker begint te worden gaan ze weer op stal.

 

25 juli:

Start bouw van de stal en binnen paddock voor Adivi in de kapschuur.

 

28 juni

Onze ezels kunnen goed tegen hogere temperaturen. Daar waar ze vandaan komen lopen de temperaturen wel op tot 40 graden.  De afgelopen dagen was het ook hier behoorlijk warm. Er is altijd voldoende water aanwezig. Ze kunnen, als ze dat willen, zelf  naar de stal lopen mochten ze een schaduw plekje willen opzoeken. 

Mocht u denken wat zielig, als de ezels buiten staan in de zon, bel aan dan kunnen we altijd uitleg geven.

14 juni:

De hoefsmit is weer geweest. Amy en Adivi hebben weer keurig verzorgde hoeven. Heel blij met onze hoefsmit.

 

25 april:

Een buiten paddock is gerealiseerd. 

4 april: 

Door de aanwezigheid van mijt zijn zaterdag Amy en Adivi gewassen met speciale shampoo van de veearts. 

3de week maart:

Het lekkere weer is aangebroken dus kunnen de ezels na een heftige lange periode van regen weer lekker naar buiten op het land.


februari:

Sinds februari heeft Adivi zijn eigen stal. Hij is al een echte heer aan het worden dus vanaf nu zijn Amy en Adivi gescheiden. Amy is nog iets te jong voor veulentjes.

 

2020