top of page
Mindfulness

Mindfulness is aandachtstraining. Het brengt je dicht bij je gevoel. Mindfulness is een training voor mensen die bijvoorbeeld vooral veel
met hun gedachte bezig zijn over het verleden of toekomst en hierdoor stress ervaren. Door zoveel bezig te zijn in gedachte vergeet je soms om te leven in het hier en nu.

 
De positieve werking van mindfulness met dieren, in het bijzonder met de ezel,geeft rust in je hoofd en laat je landen in het hier en nu.Door het werken met dieren tijdens mindfulness is bewezen dat er stofjes vrijkomenin je lichaam die ervoor zorgen dat je je lekker voelt en geniet van de aandacht voor het dier en andersom.
 
De ezel leeft in het hier en nu en is niet bezig met zijn verleden of toekomst.De ezel werkt tijdens mindfulness als een spiegel en zal proberen om jou ook in het hier en nu te houden. De ezel merkt wanneer je afdwaalt en hij zal jou hierop wijzen en weer terug brengen in het hier en nu.


Tijdens de mindfulness sessies (totaal 8 sessies) worden verschillende aspecten behandeld die van belang zijn om zoveel mogelijk aspecten te belichten van wat nu precies mindfulness met een ezel voor jou kan betekenen. Tijdens elke sessie wordt er vooraf besproken wat inhoudelijk aan de orde komt en een oefening met de ezel.  Na elke sessie krijg je een hand-out. Hierin staat informatie over de sessie die die dag is behandeld. Wil je ervaren wat mindfulness met een ezel voor jou kan betekenen maak dan een afspraak.
 

Individueel:
Losse sessies duur 2 uur per sessie. Voor en na bespreking, inclusief hand-out over de behandelde sessie | €75,00 
 
Compleet mindfulness traject van 8 sessies duur 2 uur per sessie. Inclusief hand-out van het complete handboek | € 560,00


Groep max 2-3 pers:
Losse sessies duur 2 uur per sessie. Voor en na bespreking, inclusief hand-out over de behandelde sessie | €65,00 p/p

Compleet mindfulness traject van 8 sessies duur 2 uur per sessie. Inclusief hand-out van het complete handboek | € 480,00 p/pTijdelijke aanbieding: 
Individuele sessie: losse sessie voor €60,00 p/p.  Groep sessie:  losse sessies €55,00 p/pMindfulenss licentie behaald bij:
Mindfulness sessie.jpg
de wurft ezel_edited_edited.png
bottom of page